The young beethoven

Wanneer: zaterdag 25 juni 2016

Tijd: vanaf 20:30

Kaarten: €10 per stuk (verkrijgbaar aan de tent)

BramBram (drums & gitaar) JermaineJermaine (zang) KimberleyKimberley (zang)
PeterPeter (Gitarist) BartBart (Bassist)  TYB logo

The young beethoven:

Een jonge, knallende band die is geboren onder de bezielende vleugels van de bekende coverband Beethoven. Gelijk is daarmee ook de standaard gezet, want geheel in de visie van Beethoven is ook The Young Beethoven trendsettend en professioneel. Elk feest zal ze op een passionele manier naar haar hand zetten en er wordt niet gerust tot het publiek tot het maximale is opgezweept!

Je wordt verrast door een frisse band vol jonge honden, allemaal muzikale zwaargewichten. Een fantastische zanger en  zangeres, beide rasentertainers en voorzien van de gave om je recht in je hart te raken. En dan de rest van de band… Een drummer die je zelf laat stuiteren van enthousiasme, geweldige gitarist tevens ladykiller, soundmaster en muzikale duizendpoot op keys en dan de groovende bassist, steady en zelfverzekerd.

Niet minder verrassend is de unieke podiumopstelling en vette show die je een totale, intense feestbeleving zal geven. LED-wall, Laser en uitgebreid licht ondersteunen op originele wijze het muzikale geweld.

De afgelopen jaren heeft The Young Beethoven vele mooie optredens mogen verzorgen. Te gekke openbare optredens voor o.a. Festival Paaspop, De Boeskool is Los in Oldenzaal (Groot pleinfeest voor ruim 10000 man publiek), Beachparty bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal, Relatieplanet Singlesparty en verschillende discotheken. Ook is TYB de perfecte band voor private party’s en bedrijfsevenementen. Zo mochten ze schitteren bij o.a. feesten van Nike, Jumbo en Etos (Escape Amsterdam) en bij verschillende bruiloften,

The Young Beethoven has THE MAGIC, en die ga je horen, zien en vooral voelen!

 

Bron: www.theyoungbeethoven.nl