Pubquiz

Pubquiz

Op donderdag  23 juni om 20.30 uur is het tijd voor de pubquiz van Zomerfestival Boskamp. Begin het weekend goed, en win met je team 100 munten!!

Tijdens de pubquiz in de feesttent zullen de “oh ja” momenten je om de oren vliegen. In 10 rondes wordt je als team onderworpen aan de meest uiteenlopende, hersenkrakende quiz vragen, geluiden, video fragmenten en afbeeldingen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Dus geef je op met de buurt, collega’s, vrienden, familie,… We willen er een dolle avond van maken en daarom zal het opvallendst verklede team bonuspunten krijgen!

De teams

De teams mogen uit maximaal zes personen bestaan Wil je meedoen, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Ben je met meerdere personen geef je dan op in meerdere groepen. De standaard deelnamekosten per persoon bedragen €5,-.

VIP arrangement (UITVERKOCHT!)

Je kunt je ook inschrijven als VIP team!! Het VIP arrangement houdt in dat je vanaf de start van de pubquiz (20:30 uur) tot en met de laatste vraag met je team kunt genieten van gratis hapjes en drankjes (bier, fris, wijn). De speciale VIP tafels zijn volledig aangekleed en omringd met krukken, daarnaast zullen wij jullie als VIP ontvangen. Wel dient iedere deelnemer aan een VIP tafel 18 jaar of ouder te zijn.De kosten voor een VIP arrangement €25,- per persoon. Er zijn er maar 5, dus wees er snel bij!!