Programma 2024

Zomerfestival Boskamp 2024: 26 t/m 30 juni!

Open de tabbladen op onderstaande pagina voor meer informatie over de activiteiten.

Woensdag 26 juni 2024

Datum: Woensdag 26 juni 2024
Begintijd: 15:00 uur

Het Zomerfestival Boskamp is er voor iedereen; van jong tot oud.

Omdat de feesttent voor de senioren minder goed bereikbaar is, zijn we blij dat we een gezellige middag kunnen organiseren bij het Horecahuis op de Boskamp. Lekker dichtbij de woonzorglocatie Sint Willibrord en midden in het dorp!

Dit jaar zal mannenkoort de Roalter jong's de muziek verzorgen.

Donderdag 27 juni 2024

Datum: donderdag 27 juni 2024
Begintijd: 18:15 uur

3, 2, 1….. START!

Start met je eigen fiets vanaf onze startbaan en race samen met de andere kinderen naar de finish.

Om ook de kleinsten onder ons deel te kunnen laten nemen is er een aparte categorie voor deze kinderen: de zijwieltjesrace.

De fietscross is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar.

Datum: donderdag 27 juni 2024
Begintijd: 19:30 uur

Voor wie graag een potje kaarten wil: kom naar de feesttent voor een gezellig avondje klaverjassen of kruisjassen.

Inschrijving vanaf 19.30 uur. Kosten zijn €3 per deelnemer.

Datum: donderdag 27 juni 2024
Begintijd: 20:30 uur

Het Zomerfestival Boskamp start voor velen al jaren op de donderdagavond met de super gezellige Pubquiz. In 10 rondes wordt je als team onderworpen aan de meest uiteenlopende en hersen krakende quiz vragen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Dus geef je op met je buren, collega’s, vrienden, familie,…

Op donderdag 29 juni 2023 zal de strijd opnieuw losbarsten in de feesttent tijdens de pubquiz. Dit jaar kan je kiezen uit een tafel met banken, of een statafel (zonder stoelen!).

Thema pubquiz 2024: Hollywood

Het thema van de pubquiz van 2024 is: Hollywood. Haal jouw meest unieke kostuum uit de kast en/of versier je tafel samen met je groep. Het team die het thema 'Hollywood' het leukste/ uniekste uitbeeld in hun tafeldecoratie en/of verkleedkleding wint ook nog eens 25 Zomerfestival boskamp munten!

De teams

De teams mogen uit maximaal 6 personen bestaan. Ben je met meer dan 6 personen? Verdeel je groep dan in meerdere groepen. Minder personen mag uiteraard ook. Één tafel (statafel zonder stoelen of een bierbank met stoelen) kost €30,- . De inschrijving voor de tafels start op zaterdag 3 juni om 12:00 uur. Wees er snel bij, want vol=vol. (Voor de pubquiz van de voorgaande edities waren de tafels al vrij snel uitverkocht!) Houd voor meer informatie over de inschrijving onze Facebook in de gaten.

prijzenpot

1e prijs: 50 munten

2e prijs: 30 munten

3e prijs: 20 munten

Vrijdag 28 juni 2024

Datum: Vrijdag 28 juni 2024
Begintijd: 19:00 (kinderen) & 21:00 (volwassenen)

Al jarenlang is er op de vrijdagavond de alom bekende playbackshow. Jaarlijks betreden zowel jong als oud het podium om zijn/haar kunnen te tonen aan een grote groep publiek in de tent. De optredens van de verschillende groepen zijn zeer divers en worden vaak vol enthousiasme en met een flinke dosis humor getoond. Uiteraard zijn er in de verschillende categorieën prijzen te behalen. Dit maakt het voor de deelnemers uitdagend en wordt er extra veel aandacht besteed aan bijvoorbeeld de mooie kostuums en de overige attributen. De playbackshow is op vrijdagavond 28 juni en begint op 19:00 uur met de categorie kinderen. In deze categorie worden er 1e, 2e en 3e prijzen verdeeld aan zowel de onderbouw als aan de bovenbouw.

Later op de avond (±21:00 uur) zullen de volwassenen het podium betreden. In deze categorie wordt er ook een 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt.

Heb je verder nog vragen? Mail dan naar:maartenelshof@live.nl

Let op: Geef je je na 22 juni op voor de playbackshow, dan is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van schmink en pruiken van het Zomerfestival Boskamp.

Datum: Vrijdag 28 juni 2024
Begintijd: 22:30 uur

Direct na de prijsuitreiking van de playbackshow is het tijd om de avond af te sluiten tijdens de afterpaty van de playbackshow.

Deze avond wordt de muziek verzorgt door Dj Tom van Duren.

Datum: Vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni 2024
Begintijd: Zie onderstaande overzicht

Tijdens het hele feestweekend zullen er op het evenemententerrein enkele kermisattracties geplaatst worden. Deze hebben de volgende openingstijden:

Vrijdag 28 juni: vanaf +/- 18:00 tot 23:00 uur.

Zaterdag 29 juni: vanaf +/- 12:00 tot 23:00 uur.

Zondag 30 juni: vanaf +/-  15:00 tot 21:30 uur.

*Bovenstaande tijden zijn onder voorbehoud.

Zaterdag 29 juni 2024

Datum: zaterdag 01 juli 2023
Begintijd: 10:00 uur

Dit jaar is het weer zo ver! Op zaterdagochtend 01 juli kunnen de kinderen weer als vanouds deelnemen aan de peuter- en kinderspelletjes in de tent van het Zomerfestival Boskamp. Er worden diverse spelletjes georganiseerd voor onze jongste festivaldeelnemers waar zij zich de hele ochtend mee kunnen vermaken.

Vorig jaar is er een nieuw concept gestart. Dit is erg goed bevallen, vandaar dat het er dit jaar weer hetzelfde uit ziet.

De peuter- en kinderochtend zijn samengevoegd, er worden namelijk geen groepjes meer gemaakt, maar de kinderen mogen zelf bepalen aan welke activiteiten ze mee doen.

Bij elk spel krijg je een stempel waarmee je aan het einde iets lekkers op kunt halen.

Hopelijk zien we jullie 01 juli in de tent! Opgeven is van te voren wel nodig, zodat wij weten hoeveel kinderen er deelnemen.

We hebben er zin in, tot dan!

Let op: Het Zomerfestival Boskamp organiseert deze activiteit. Echter dienen de kinderen wel begeleid te worden door een ouder/ verzorger.

Voor overige vragen: jodykappert3@hotmail.com

Datum: zaterdag 01 juli 2023

Begintijd: 11:00 uur

Verzamelplaats: Tussen de ingang van het kermisterrein en de Ketelgatstraat 2.

Contactpersoon: Robin Jansen

In het bos nabij het kermisterrein zal wederom een leuk survivalparcours uitgezet worden waarbij de deelnemers moeten klimmen, kruipen, klauteren, rennen en balanceren. Water en/of modder wordt hierbij niet geschuwd! Wie legt dit parcours als snelste af?

De survival is bedoeld voor kinderen van de bovenbouw van de lagere school.

Datum: zaterdag 01 juli 2023

Begintijd: 13:00 uur

Al jaren en gezellig middagvullend programma met sportieve en behendigheidsspellen. Gaan jullie dit jaar winnen?

Geef je op met een team dat minimaal uit 6 personen bestaat. Bij elk spel kies je telkens 6 deelnemers die het spel mogen spelen.

Voor overige vragen: maartenelshof@live.nl

Opgave voor de zeskamp kan al vanaf 12 jaar.

Datum: zaterdag 01 juli 2023
Begintijd: 15:00 uur

Na een sportieve strijd tijdens de zeskamp zal een beetje voedsel je waarschijnlijk wel goed passen 🙂 Daarom zorgen wij voor een varken aan het spit na afloop van de zeskamp.

Datum: zaterdag 01 juli 2023
Begintijd: 16:00 uur

Doe jij mee voor één EUROTJE met de welbekende tonnendans. Deze wordt aansluitend aan de zeskamp gespeeld. Opgeven kan ter plekke bij de jurytafel van de zeskamp.

Win jij de munten aan het einde van het spel?

Datum: Zaterdag 01 juli 2023

Begintijd: 20:30 uur

Entree: €12,50 (online voorverkoop)

De zaterdagavond van het Zomerfestival Boskamp zit weer bomvol goede muziek!

Hoofdpodium (binnen): Jannes, Royal beat, DJ Tom van Duren, DJ all tha fokk

Buitenpodium: The woof

Zondag 30 juni 2024

Datum: Zondag 30 juni 2024
Begintijd: 11:00 uur
Op zondag 30 juni organiseren De OWsomebikers* in samenwerking met ZomerfestivalBoskamp de ‘OWsomebikers ontnuchteringstocht’. De avond óf zelfs avondenervoor lekker gefeest in de feesttent? Dan werkt dit als het beste medicijn omweer fit ten tonele te verschijnen!
Vanaf 10:45 uur ben je welkom in de tent voor een kop koffie. Om 11:00 uur gaan wegezamenlijk van start. De tocht brengt ons over de groene IJssellandroute en kan opeigen tempo gefietst worden. Na het mountainbiken kan je genieten van een kopsoep op het terras.
Opgeven is niet nodig, dus iedereen die zin heeft in een sportieve activiteit opzondagochtend 02 juli: sluit gezellig aan bij de groep!
*De OWsomebikers is een club van enthousiaste fietsers die het fietsen verder wil stimuleren in en om de gemeente Olst/Wijhe.
Datum: Zondag 30 juni 2024
Begintijd: 11:00 uur

De laatste dag van het Zomerfestival Boskamp begin je met een lekker potje darten!

Er zal in koppels gedart worden, dus geef je bijvoorbeeld op met een vriend, buurman, collega en kom gezellig darten!

Inschrijfgeld: €15.- per koppel. Hiervoor kan je deelnemen aan het darttoernooi en ontvang je ook nog eens één kopje koffie en één gehaktbal! (opgeven kan binnenkort op de website)

Graag 10.30 uur aanwezig zijn zodat we 11.00 uur kunnen starten.

LET OP: Graag bij het bestellen van de ticket(s) aangeven in de notitie bij de bestelling wie er in de koppel(s) zitten. Hierdoor kunnen wij voor de aanvang de wedstijdschema's voorbereiden.
Datum: Zondag 30 juni 2024
Begintijd: 15:00 uur
Op de zondagmiddag zijn er vanaf 15 uur, 2 oudhollandse spellen te spelen op het zomerfestival terrein. Op het buitenterras wordt gesjoeld met een reuze sjoelbak en kun je een half varken winnen door gericht te schieten met een luchtbuks.
Heb je zin om hieraan deel te nemen, wandel dan rustig bij de heren langs en waag een gokje.
Datum: Zondag 02 juli 2023
Begintijd: 15:00 uur
Entree: Gratis

Op de zondagmiddag zullen er weer diverse leuke activiteiten voor kinderen te ondernemen zijn voor de kinderen.

Uiteraard is de kermis ook open.

Datum: Zondag 02 juli 2023
Begintijd: 15:00 uur
Entree: Gratis
Meer informatie volgt.
Datum: Zondag 30 juni 2024
Begintijd: 15:00 uur
Entree: Gratis

Meer informatie volgt.

Datum: Zondag 30 juni 2024
Begintijd: 18:15 uur
Entree: Gratis

Meer informatie volgt.

Datum: Zondag 30 juni 2024
Begintijd: 19:00 uur
Entree: Gratis

Meer informatie volgt.