Programma 2022

Open de tabbladen op onderstaande pagina voor meer informatie over de activiteiten.

Het inschrijven voor diverse activiteiten is vanaf nu weer mogelijk! Vanaf 4 juni is het weer mogelijk om je op te geven voor de pubquiz en kan je online kaarten bestellen voor de zaterdagavond.

Donderdag 23 juni 2022

Datum: donderdag 23 juni 2022
Begintijd: 18:15 uur

3, 2, 1….. START!

Start met je eigen fiets vanaf onze startbaan en race samen met de andere kinderen naar de finish.

Om ook de kleinsten onder ons deel te kunnen laten nemen is er een aparte categorie voor deze kinderen: de zijwieltjesrace.

De fietscross is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar.

Datum: donderdag 23 juni 2022
Begintijd: 19:30 uur
Voor wie graag een potje kaarten wil: kom naar de feesttent voor een gezellig avondje klaverjassen of kruisjassen. Inschrijving vanaf 19.30 uur. Kosten zijn €3 per deelnemer.
Datum: donderdag 23 juni 2022.
Begintijd: 20:30 uur

Het Zomerfestival Boskamp start voor velen al jaren op de donderdagavond met de super gezellige Pubquiz. In 10 rondes wordt je als team onderworpen aan de meest uiteenlopende en hersenkrakende quiz vragen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Dus geef je op met je buren, collega’s, vrienden, familie,…

Op donderdag 23 juni 2022 zal de strijd opnieuw losbarsten in de feesttent tijdens de pubquiz. Dit jaar kan je kiezen uit een tafel met banken, of een statafel (zonder stoelen!).

Thema pubquiz 2022: Zomercarnaval!

De pubquiz van 2022 staat in het teken van de zomercarnaval. Haal dus opnieuw jouw meest unieke carnavalskostuum uit de kast en versier je tafel samen met je groep. Het team die het thema 'zomercarnaval' het leukste/ uniekste uitbeeld in hun tafeldecoratie en/of verkleedkleding wint ook nog eens 25 Zomerfestival boskamp munten!

De teams

De teams mogen uit maximaal 6 personen bestaan. Ben je met meer dan 6 personen? Verdeel je groep dan in meerdere groepen. Minder personen mag uiteraard ook. Één tafel (statafel zonder stoelen of een bierbank met stoelen) kost €30,- . De inschrijving voor de tafels start op zaterdagmiddag 4 juni om 12:00 uur. Wees er snel bij, want vol=vol. (Voor de pubquiz van 2018 en 2019 waren de tafels al vrij snel uitverkocht!) Houd voor meer informatie over de inschrijving onze Facebook in de gaten.

Extra opdracht voor de pubquiz

Voordat de pubquiz in de tent losbarst is de strijd eigenlijk al begonnen…. Net zoals voorgaande jaren zullen alle opgegeven deelnemers een extra opdracht ontvangen op het emailadres die gebruikt is voor het opgeven. De opdracht van dit jaar houden we nog even geheim…

prijzenpot

1e prijs: 50 munten

2e prijs: 30 munten

3e prijs: 20 munten

Vrijdag 24 juni 2022

Datum: Vrijdag 24 juni 2022.
Begintijd: 19:00 (kinderen) & 21:00 (volwassenen)

Al jarenlang is er op de vrijdagavond de alom bekende playbackshow. Jaarlijks betreden zowel jong als oud het podium om zijn/haar kunnen te tonen aan een grote groep publiek in de tent. De optredens van de verschillende groepen zijn zeer divers en worden vaak vol enthousiasme en met een flinke dosis humor getoond. Uiteraard zijn er in de verschillende categorieën prijzen te behalen. Dit maakt het voor de deelnemers uitdagend en wordt er extra veel aandacht besteed aan bijvoorbeeld de mooie kostuums en de overige attributen. De playbackshow is op vrijdagavond 24 juni en begint op 19:00 uur met de categorie kinderen. In deze categorie worden er 1e, 2e en 3e prijzen verdeeld aan zowel de onderbouw als aan de bovenbouw.

Later op de avond (±21:00 uur) zullen de volwassenen het podium betreden. In deze categorie wordt er ook een 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt.

Aansluitend aan de playbackshow zal er een afterparty gehouden worden m.m.v. dj Total Tommy.

Heb je verder nog vragen? Mail dan naar:maartenelshof@live.nl

Let op: Geef je je na 21 juni op voor de playbackshow, dan is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van schmink en pruiken van het Zomerfestival Boskamp.

Datum: Vrijdag 24 juni 2022
Begintijd: 22:30 uur

Direct na de prijsuitreiking van de playbackshow is het tijd om de avond af te sluiten tijdens de afterpaty van de playbackshow.

Deze avond wordt de muziek verzorgt door Dj Tom van Duren.

Datum: Vrijdag 24 juni t/m zondag 26 juni
Begintijd: Zie onderstaande overzicht

Tijdens het hele feestweekend zullen er op het evenemententerrein enkele kermisattracties geplaatst worden. Deze hebben de volgende openingstijden:

Vrijdag 24 juni: vanaf +/- 18:00 tot 23:00 uur.

Zaterdag 25 juni: vanaf +/- 12:00 tot 23:00 uur.

Zondag 26 juni: vanaf +/-  15:00 tot 21:30 uur.

*Bovenstaande tijden zijn onder voorbehoud.

Zaterdag 25 juni 2022

Datum: zaterdag 25 juni 2022.
Begintijd: 10:00 uur

Dit jaar is het weer zo ver! Op zaterdagochtend 25 juni kunnen de kinderen weer als vanouds deelnemen aan de peuter- en kinderspelletjes in de tent van het Zomerfestival Boskamp. Er worden diverse spelletjes georganiseerd voor onze jongste festivaldeelnemers waar zij zich de hele ochtend mee kunnen vermaken. Dit jaar is de peuter- en kinderochtend in een nieuw jasje gestoken. Er worden namelijk geen groepjes meer gemaakt, maar de kinderen mogen zelf bepalen aan welke activiteiten ze mee doen. Bij elk spel krijg je een stempel waarmee je aan het einde iets leuks op kunt halen.

Hopelijk zien we jullie 25 juni in de tent! Opgeven is van te voren wel nodig, zodat wij weten hoeveel kinderen er deelnemen.

We hebben er zin in, tot dan!

Let op: Het Zomerfestival Boskamp organiseert deze activiteit. Echter dienen de kinderen wel begeleid te worden door een ouder/ verzorger.

Voor overige vragen: jodykappert3@hotmail.com

Datum: zaterdag 25 juni 2022.

Begintijd: 11:00 uur

Verzamelplaats: Tussen de ingang van het kermisterrein en de Ketelgatstraat 2.

Contactpersoon: Robin Jansen

In het bos nabij het kermisterrein zal wederom een leuk survivalparcours uitgezet worden waarbij de deelnemers moeten klimmen, kruipen, klauteren, rennen en balanceren. Water en/of modder wordt hierbij niet geschuwd! Wie legt dit parcours als snelste af?

De survival is bedoeld voor kinderen van de bovenbouw van de lagere school.

Datum: zaterdag 25 juni 2022.
Begintijd: 13:00 uur

Het is helaas niet meer mogelijk om je op te geven voor de zeskamp. Deze zit vol.

Al jaren en gezellig middagvullend programma met sportieve en behendigheidsspellen. Gaan jullie dit jaar winnen? Geef je op met een team dat minimaal uit 6 personen bestaat. Bij elk spel kies je telkens 6 deelnemers die het spel mogen spelen.

Voor overige vragen: maartenelshof@live.nl

Opgave voor de zeskamp kan al vanaf 12 jaar.

Datum: zaterdag 25 juni 2022.
Begintijd: 15:00 uur

Na een sportieve strijd tijdens de zeskamp zal een beetje voedsel je waarschijnlijk wel goed passen 🙂 Daarom zorgen wij voor een varken aan het spit na afloop van de zeskamp.

Datum: zaterdag 25 juni 2022.
Begintijd: 16:00 uur
Doe jij mee voor één EUROTJE met de welbekende tonnendans. Deze wordt aansluitend aan de zeskamp gespeeld. Opgeven kan ter plekke bij de jurytafel van de zeskamp. Win jij de munten aan het einde van het spel?

kaarten voor de zaterdagavond zijn vanaf 4 juni online te koop!

Datum: Zaterdag 25 juni

Begintijd: 20:30 uur

Entree: €12,50 (online vanaf 4 juni of aan de tent)

De zaterdagavond van het Zomerfestival Boskamp zit weer bomvol goede muziek!

Na de afwezigheid van 2 jaar komen we groter terug dan ooit. Er staat op de zaterdagvond namelijk ook een buitenpodium waar de knettergoede rock'n roll band The Woof op zal treden.

Binnen in de tent zullen op het 'hoofdpodium' coverband The Recipe en DJ All tha fokk de nok van de tent af blazen. 🙂

Ticket(s) kan je bestellen via de website. Hierdoor ben je zeker van toegang en ben je sneller binnen.

Zondag 26 juni 2022

Datum: Zondag 26 juni 2022
Begintijd: 11:00 uur
Op zondag 26 juni organiseren De OWsomebikers* in samenwerking met ZomerfestivalBoskamp de ‘OWsomebikers ontnuchteringstocht’. De avond óf zelfs avondenervoor lekker gefeest in de feesttent? Dan werkt dit als het beste medicijn omweer fit ten tonele te verschijnen!
Vanaf 10:45 uur ben je welkom in de tent voor een kop koffie. Om 11:00 uur gaan wegezamenlijk van start. De tocht brengt ons over de groene IJssellandroute en kan opeigen tempo gefietst worden. Na het mountainbiken kan je genieten van een kopsoep op het terras.
Opgeven is niet nodig, dus iedereen die zin heeft in een sportieve activiteit opzondagochtend 26 juni: sluit gezellig aan bij de groep!
*De OWsomebikers is een club van enthousiaste fietsers die het fietsen verder wil stimuleren in en om de gemeente Olst/Wijhe.
Datum: Zondag 26 juni 2022
Begintijd: 11:30 uur

De laatste dag van het Zomerfestival Boskamp begin je met een lekker potje darten!

Er zal in koppels gedart worden, dus geef je op bijvoorbeeld een met een vriend, buurman, collega en kom gezellig darten!

Inschrijfgeld: €5,-. Hiervoor kan je deelnemen aan het darttournooi en ontvang je ook nog eens één kopje koffie en één gehaktbal!

Datum: Zondag 26 juni 2022
Begintijd: 15:00 uur
Op de zondagmiddag zijn er vanaf 15 uur, 2 oudhollandse spellen te spelen op het zomerfestival terrein. Op het buitenterras wordt gesjoeld met een reuze sjoelbak en kun je een half varken winnen door gericht te schieten met een luchtbuks.
Heb je zin om hieraan deel te nemen, wandel dan rustig bij de heren langs en waag een gokje.
Datum: Zondag 26 juni 2022
Begintijd: 15:00 uur
Entree: Gratis
Het programma voor de zondag zit weer vol lekkere muziek. 'S middags staat de rockband de DeesieDjoeks namelijk op het buitenpodium. Na de DeesieDjoeks zal Danny Panadero het buitenpodium betreden.
Datum: Zondag 26 juni 2022
Begintijd: 17:30 uur
Entree: Gratis
Het programma voor de zondag zit weer vol lekkere muziek. 'S middags staat de rockband de DeesieDjoeks namelijk op het buitenpodium. Na de DeesieDjoeks zal Danny Panadero het buitenpodium betreden.  
Datum: Zondag 26 juni 2022
Begintijd: 18:15 uur
Entree: Gratis
Meer informatie volgt binnenkort.
Datum: Zondag 26 juni 2022
Begintijd: 14:30 uur
Entree: Gratis
Op de zondagmiddag zullen er weer diverse leuke activiteiten voor kinderen te ondernemen zijn voor de kinderen. Zo staat er bijvoorbeeld een rodeo stier en een zwembad met aqua ballen op het evenemententerrein. Uiteraard is de kermis ook open.