Opgave pubquiz

Informatie over deze activiteit in 2019:

Wanneer: donderdag 25 juni 2020.

Tijd: 20:30

Het Zomerfestival Boskamp start voor velen al jaren op de donderdagavond met de super gezellige Pubquiz. In 10 rondes wordt je als team onderworpen aan de meest uiteenlopende en hersenkrakende quiz vragen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Dus geef je op met je buren, collega’s, vrienden, familie,…

Op 25 juni 2020 zal de strijd opnieuw losbarsten in de feesttent tijdens de pubquiz.

 

Trek je leukste kleding aan of versier je tafel en win 25 Zomerfestival Boskamp munten!

We willen er een dolle avond van maken en daarom zal het team die het opvallendst/uniekst of grappigst verkleed is een extra prijs in ontvangst mogen nemen. Deze prijs bedraagt maar liefst 25 Zomerfestival Boskamp munten! Een team van professors, computernerds, chinezen (en zo kunnen we nog wel even doorgaan) gingen jullie al voor!

De teams

De teams mogen uit maximaal 6 personen bestaan. Ben je met meer dan 6 personen? Verdeel je groep dan in meerdere groepen. Wil je meedoen, schrijf je dan zo snel mogelijk in.

De standaard deelnamekosten per persoon bedragen €5,-. Deze deelnamekosten kunnen worden voldaan bij de entree van de feesttent.

Extra opdracht voor de pubquiz

Voordat de pubquiz in de tent losbarst is de strijd eigenlijk al begonnen…. Net zoals vorig jaar zullen alle opgegeven deelnemers een extra opdracht ontvangen op het emailadres die gebruikt is voor het opgeven. De opdracht van dit jaar houden we nog even geheim…

VIP tafels (ook in 2019 UITVERKOCHT)

Wil je het net even wat luxer aan pakken? Reserveer dan een VIP tafel voor je team en je wordt voorzien van een hapje en mag je onbeperkt bier, wijn en frisdrank nuttigen.* De kosten voor een VIP tafel bedragen €25,- per persoon. Wees er snel bij, want er zijn maar  een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar!

*Het onbeperkt drinken is alleen geldig vanaf de start van de Pubquiz tot de deze afgelopen is. Deelname aan de VIP tafels is alleen toegestaan wanneer je 18 jaar of ouder bent.

prijzenpot

Uiteraard is er maar één team die het beste kan zijn! En wat het mooie daarvan is, is dat het winnende team 100 Zomerfestival Boskamp wint! Zo begin je je weekend opeens wel heel goed.

klik hier voor ons privacy beleid.