Muziek zondag 01 juli 2018

Muziek op zondagavond 25 juni.

Om het Zomerfestival Boskamp 2018 af te sluiten met een bak muzikaal geweld zullen Die tolle leute, X-static & DJ total Tommy het weekend af sluiten.

De entree is de hele dag gratis.

Die tolle leute:

Het Zomerfestival Boskamp wordt voor heel even de grootse (en enigste 😉 ) Duitse kroeg van de Boskamp. Een aantal echte Duitse kneiters zullen voorbij komen. Maak kennis met Wolfgang, Heinrich, Lothar en ijsbeer knut.

X-static:

Verschillende muziekstijlen komen voorbij. Van de top 40 van nu, tot de tijdloze klassiekers die iedereen kent. Stoere rock, zwijmelende ballads en alles wat daar tussenin zit.

Dansen, springen en keihard meezingen, dat is hoe X-STATIC het Zomerfestival Boskamp 2018​ af zal sluiten samen met jou!
X-static zal de familiedag (zondag) afsluiten en daarmee meteen een knallend einde maken aan het Zomerfestival Boskamp 2018

DJ total tommy:

Dj total Tommy (Tom van Duuren) zal bij de meesten van jullie zeker niet onbekend zijn. Tom verzorgt al jarenlang op verschillende tijdstippen de muziek in de tent. Van nighties tot echte foute polka, voor Tom is niks te gek! Het is daardoor ook nog nooit voorgekomen dat een set van Tom eindigde in stilstaan langs de bar.