Muziek op zondag 25 juni 2017

Muziek op zondagavond 25 juni.

Om het Zomerfestival Boskamp 2017 af te sluiten met een bak muzikaal geweld zullen Jelle B, Popgunnn en Dj all tha fokk het weekend af sluiten.

De entree is de hele dag.

JELLE B:

Als je het hebt over een artiest die een feestje weet te bouwen met alleen een gitaar, een goede stem en een bak enthousiasme, dan heb je het zeker over Jelle B! Op zondag avond 25 Juni zal Jelle B de laatste avond van het Zomerfestival Boskamp 2017 af trappen met een super vette en energieke covermedley met alléén maar de beste meezingers. En dat allemaal met enkel alleen een microfoon en een gitaar! Hoe muzikaal wil je het hebben?

Jelle B wordt speciaal uit Friesland over gevlogen om er een te gek feestje van te maken! Zorg dus dat je er bij kunt zijn! Meezingen is absoluut niet verboden! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=95WDGddckLc

 

Popgunnn:

De band Popgunnn zal het Zomerfestival Boskamp 2017 afsluiten met een knallende en muzikale show vol co2 effecten. De beste dance, rock en hip hop hits zullen je in een rap tempo om de oren vliegen, waardoor stil blijven staan echt géén mogelijkheid meer is.

De ideale mogelijkheid om je laatste energie die over is na een weekend vol activiteiten uit je lichaam te stampen.

Klik hier om naar de website van Popgunnn te gaan.

Dj all tha fokk:

Dj all tha fokk zal tijdens het Zomerfestival Boskamp vaak te zien, en ook vooral te horen zijn. Deze dj uit Friesland zal voor, tijdens en na The dirty daddies en Popgunnn het publiek klaar stomen voor een nieuwe set, en zal de avonden af sluiten met een greep uit zijn uitgebreide muziek assortiment. Dj all tha fokk heeft tijdens de Wiejese diekdaegen laten zien dat een feestje bouwen geen enkel probleem is voor hem!