line-up Zomerfestival Boskamp 2019.

Het programma voor het Zomerfestival Boskamp 2019 is bijna rond! Het programma zit vol met verschillende nieuwe en spectaculaire activiteiten.
Zo zal er op zaterdag 29 juni een heuse opblaasbare kerk naast de feesttent geplaatst worden waar de grootste hits van de jaren 70, 80 & 90 voorbijkomen. De muziek zal verzorgd worden door niemand minder dan Henkjan Smits (bekend van onder andere NPO radio 5 en TV).

Kom jij ook? -> https://www.facebook.com/events/266938607548163/


This is Beethoven & DJ Sander Uenk.

Goede muziek, een vette show en mooie mensen. Het is net zoals de soep van je moeder; altijd lekker! ? Zaterdagavond 29 juni zijn al deze ingrediënten te vinden in de feesttent op het Zomerfestival Boskamp. ??‍♀️?‍♂️?‍♀️

Vorige week hebben we al bekend gemaakt dat Henkjan Smits de muziek zal verzorgen in de opblaasbare kerk op zaterdagavond 29 juni. Maar uiteraard is er meer muziek op zaterdagavond. Zo staat de band This is Beethoven op het programma. De hits vliegen je in rap tempo om de oren en dat met een super vette show vol special effecten.?? 
Sander Uenk (bekend van onder andere Boode in Bathmen) zal de muziek voor, in de pauzes en na de sets van This is Beethoven verzorgen.

Binnenkort nog meer over het muziekprogramma…. Block in ieder geval donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2019 maar gauw in je agenda zodat je niets hoeft te missen!❌❌

De promo van This is Beethoven: https://www.youtube.com/watch?v=XOUCdAz7PoQ

Ben jij er bij? -> https://www.facebook.com/events/266938607548163/