Help jij het Zomerfestival Boskamp nóg iets mooier te maken?

Het Zomerfestival Boskamp wordt al ruim 55 jaar georganiseerd door en voor een leuke groep mensen die elk jaar hetzelfde doel voor ogen heeft: één leuk feest bouwen! Door de inzet van onze vrijwilligers is het Zomerfestival Boskamp door de jaren heen uitgegroeid tot een evenement waar we trots op mogen zijn.

In de laatste jaren zijn er een aantal grote veranderingen doorgevoerd in de organisatie van het Zomerfestival Boskamp. Zo is bijna het gehele bestuur nieuw en hebben we een aantal nieuwe groepen bereid gevonden om zich vrijwillig in te zetten voor het Zomerfestival Boskamp. Iets waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn! Voor de volgende editie(s) van het Zomerfestival Boskamp zijn we op zoek naar meer vrijwilligers die zich in willen zetten voor het Zomerfestival Boskamp. Specifiek zijn we op zoek naar iemand die ons wil ondersteunen bij de organisatie van de activiteiten voor onze ʼfamiliedag´ (zondag) en iemand die kan ondersteunen bij de vormgeving van onze PR. Uiteraard zijn vrijwilligers voor andere taken ook meer dan welkom!

Benieuwd geworden naar wat jij kan betekenen voor het Zomerfestival Boskamp? Spreek één van de bestuursleden aan, of stuur een bericht via onze website.

ALVAST BEDANKT!

Laat een reactie achter