Opgave pubquiz

Opgeven voor deze activiteit is nog niet mogelijk.

 

Informatie over deze activiteit in 2018:

Wanneer: donderdag 28 juni 2018

Tijd: 20:30

Na de bomvolle (en uitverkochte) pubquiz van het Zomerfestival Boskamp 2017, is het opnieuw tijd om jouw feestweekend van 2018 van start te gaan met de pubquiz.

Tijdens de pubquiz in de feesttent zullen de “oh ja” momenten je om de oren vliegen. In 10 rondes wordt je als team onderworpen aan de meest uiteenlopende en hersenkrakende quiz vragen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Dus geef je op met je buren, collega’s, vrienden, familie,…

Trek je leukste kleding aan of versier je tafel en win 25 Zomerfestival Boskamp munten!

We willen er een dolle avond van maken en daarom zal het team die het opvallendst/uniekst of grappigst verkleed is een extra prijs in ontvangst mogen nemen. Deze prijs bedraagt maar liefst 25 Zomerfestival Boskamp munten! Een team van professors, computernerds, chinezen (en zo kunnen we nog wel even doorgaan) gingen jullie al voor!

De teams

De teams mogen uit maximaal 6 personen bestaan. Ben je met meer dan 6 personen? Verdeel je groep dan in meerdere groepen. Wil je meedoen, schrijf je dan zo snel mogelijk in.

De standaard deelnamekosten per persoon bedragen €5,-. Deze deelnamekosten kunnen worden voldaan bij de entree van de feesttent.

VIP tafels

Wil je het net even wat luxer aan pakken? Reserveer dan een VIP tafel voor je team en je wordt voorzien van een hapje en mag je onbeperkt bier, wijn en frisdrank nuttigen.* De kosten voor een VIP tafel bedragen €25,- per persoon. Wees er snel bij, want er zijn maar  een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar!

prijzenpot

Uiteraard is er maar één team die het beste kan zijn! En wat het mooie daarvan is, is dat het winnende team 100 Zomerfestival Boskamp wint! Zo begin je je weekend opeens wel heel goed.


*Het onbeperkt drinken is alleen geldig vanaf de start van de Pubquiz tot de deze afgelopen is. Deelname aan de VIP tafels is alleen toegestaan wanneer je 18 jaar of ouder bent.

klik hier voor ons privacy beleid.